Aamurukouskokoukset ma, ti, to ja pe klo 8.45

• Ti 21.5. klo 18.00 Miestenilta
  • To 23.5. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Su 26.5. klo 12.00–15.30 Avoimien ovien päivä "Lähimmäiseltä lähimmäiselle", tarjoilua, yhdessäoloa, mp-kyydityksiä. ViaDia ja Vapaaseurakunta
  • Su 26.5. klo 16.00 Jumalanpalvelus, ”Rakasta lähimmäistäsi”, Kari Härkönen ja ViaDia, rukouspalvelu
  • Ma 27.5. klo 17.00 Lastenleiripalaveri Helluntaiseurakunnassa
  • To 30.5. klo 18.00 Raamattu avautuu ilta (Room. 11), Ritvaset
  • Su 2.6. klo 16.00 Ehtoollisjuhla, Timo Jormakka, Kari Härkönen, rukouspalvelu, kahvit

Jumalan antaman lähetystehtävän huipentuma on kuvattu meille Ilmestyskirjan jakeessa 7:9, jossa suuri kansanjoukko palvoo Jumalaansa ja Jeesusta Kristusta, Pelastajaansa. Tässä suuressa joukossa on ihmisiä kaikista maista, kansoista, heimoista ja kieliryhmistä.

Mistä on kysymys?

Maat – Nykyisin uskovia löytyy kaikista maista. Joissakin maissa väestön enemmistö on kristittyjä, kun taas toisissa maissa kristityt ovat vähemmistönä, ja heitä vainotaan.

Kansat – Evankeliumi on saavuttanut monet kansat siinä määrin, että syntynyt seurakunta on vakiintunut, kasvaa ja evenkelioi naapurikansojaan, mutta 1,8 miljardia ihmistä ei ole vielä kuullut evankeliumia lainkaan.

Heimot – Useimmat maailmamme heimoista voivat palvoa Jumalaa niille kulttuurisesti sopivassa seurakunnassa, mutta monet saavuttamattomat etniset ryhmät odottavat vielä evankeliumia.

Kielet – 95% maailman väestöstä voi lukea Raamattua omalla kielellään, mutta 350 miljoonaa ihmistä odottaa yhä äidinkielistä Jumalan sanaa.

Pieksämäen vapaaseurakunnan lähetystyö

Marja ja Teijo Sormunen (Suomi)
Marja ja Olavi Vesalainen (Suomi)
Joanna Sormunen (opintovapaalla)
Hanna Eriksson (Ecuador, kotimaan jakso)
Hanna ja Markus Rokos (Bulgaria)
Kirsti ja Urho Ahtinen (Suomi)
Kummityttö Sumjok Nawa (Nepal)
Suomen Vapaakirkon Lapin lähetys

Pieksämäen vapaaseurakunta kannattaa kahta intilaista evakelistaperhettä, jotka toimivat Grace Service Society (GSS) -yhteisön palveluksessa. Yläkuvassa ovat Sadanapalli ja Naveena Honock. Alakuvassa Gampala Syam ja Sudharani Sundar tyttärineen.