Aamurukouskokoukset ma, ti, to ja pe klo 8.45

• Ti 21.5. klo 18.00 Miestenilta
  • To 23.5. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Su 26.5. klo 12.00–15.30 Avoimien ovien päivä "Lähimmäiseltä lähimmäiselle", tarjoilua, yhdessäoloa, mp-kyydityksiä. ViaDia ja Vapaaseurakunta
  • Su 26.5. klo 16.00 Jumalanpalvelus, ”Rakasta lähimmäistäsi”, Kari Härkönen ja ViaDia, rukouspalvelu
  • Ma 27.5. klo 17.00 Lastenleiripalaveri Helluntaiseurakunnassa
  • To 30.5. klo 18.00 Raamattu avautuu ilta (Room. 11), Ritvaset
  • Su 2.6. klo 16.00 Ehtoollisjuhla, Timo Jormakka, Kari Härkönen, rukouspalvelu, kahvit

Pastori Kari Härkönen kirjoittaa Helluntaista ja Pyhästä Hengestä.
Lue koko teksti täältä.

Helluntain jumalanpalveluksen 19.5.2024 tallenne on lisätty YouTubeen.
Jumalanpalveluksen 12.5.2024 tallenne on lisätty YouTubeen.
Sanan ja rukouksen illan 2.5.2024 tallenne on lisätty YouTubeen.
Jumalanpalveluksen 5.5.2024 tallenne on lisätty YouTubeen.

Kaikki videotallenteet löytyvät YouTube-kanavalta

Pieksämäen vapaaseurakunta on yksi Suomen Vapaakirkon lähes sadasta seurakunnasta. Me olemme kristittyjä, jotka tahdomme elää ja toimia kristillisen uskonelämän herättämiseksi ja säilyttämiseksi. Uskomme ainoana ohjeena on Raamattu. Sen mukaisesti elämme sydämen uskossa Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Poikaan.
Pieksämäen vapaaseurakunta on vaikuttanut Pieksämäellä yli 80 vuotta. Tavoitteemme on ollut ja on kertoa Jeesuksesta ihmisille lähellä ja kaukana sekä elää aidossa yhteydessä ja palvella lähimmäisiämme kohtaamalla heitä tilaisuuksissamme ja heidän arjessaan.
Vapaakirkollisuus korostaa henkilökohtaista uskoa Kristukseen ja halua elää hänen seuraajanaan muuttuvassa maailmassa. Usko Vapahtajaan suo meille omakohtaisen suhteen taivaalliseen Isään ja vapauttaa antautumaan elämälle sen koko rikkaudessaan. Evankeliumi on ilosanoma: uskomalla Jeesukseen saamme syntimme anteeksi ja opimme tuntemaan Jumalan henkilökohtaisesti. Tämä on elämänpituinen prosessi, jonka voimme seurakunnissa jakaa toisten kanssa.

– Jumalaa ja lähimmäistä palvellen

Päivitetty 20052024