Ma ja pe klo 8.45 Aamurukous

Vain terveenä käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein enintään 6 henkilöä!

Pieksämäen ViaDia ry kuuluu Suomen Vapaakirkon diakoniatyöstä vastaavaan ViaDia-kattojärjestöön. ViaDia ry:n paikkallisyhdistykset ja monet vapaaseurakunnat  tarjoavat muun muassa ruoka-apu eläkeläisille, vähävaraisille lapsiperheille, työttömille ja opiskelijoille. ViaDian toiminnan perustana ovat kristilliset arvot ja toimintatavat.

Pieksämäen ViaDian toimintaan kuuluu kuntouttava työtoiminta, johon kuuluu esimerkiksi elintar­vikkeiden noutami­seen, ruuan vastaanottoon, lajitteluun, jaka­miseen ja valmistukseen liittyviä tehtäviä sekä sosiaalisia muuttoja.

Päiväkeskus on suljettu toistaiseksi!

ViaDia-tori ja -kahvio, Keskuskatu 24,  on avoinna ma-pe kello 10.00-17.00 ja la kello 10.00-14.00.
ViaDia-tori ja -kahvio ovat avoinna myös Kirkkokatu 3:ssa ma-to kello 10.00-15.00.
Kirpputorille otetaan vastaan kaikenlaista ehjää, pudasta ja käyttökelpoista tavaraa.

Via-Dia-Pysäkki on päihteetön "koko kansan olohuone" (Kirkkotie 3) yhdessäoloon. Se tarjoaa pientä korvausta vastaan myös kotiruokaa ja muita peruspalveluja.

Pe 11.9 klo 17.30 Pieksämäen ViaDia ry:n sääntömääräinen kokous.

YHTEYSTIEDOT
Pieksämäen ViaDia ry
Keskuskatu 24, 76100 PIEKSÄMÄKI
Puhelin  044 779 1112
ViaDia tarjoaa monenlaisia palveluja kotiavusta, leivonnaisiin, pihatöihin ja muuttoihin.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.