Aamurukoukset ma ja ke klo 8.45

• Su 14.7. klo 16.00 Ehtoollisjuhla, Timo Jormakka, rukouspalvelu, kahvitarjoilu
  • La 20.7. klo 12.00 Maisa and Original Sound Pieksämäen torin lavalla, Kari Härkönen
  • Su 21.7. klo 16.00 Maisa and Original Sound -konsertti, Timo Jormakka, kahvitarjoilu

Vapaaseurakunnan nuoria, jotka olivat järjestämässä Mika-velin esiintymistä Pieksämen torilla syyskuun alussa. Taustalla tapahtuman juontanut Lauri Ala.

Mika-veli taustajoukkoineen kokosi satoja Pieksämäen torille ja Vapaakirkossa järjesteyille jatkoille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pieksämäen GospelNuoret ry:n kanssa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään runsaasti lapsia ja aikuisia kokoava koko perheen Kids' Action Night. Tapahtuma on järjestetty Harjun koulun tiloissa.

Alkukesän lastenleiri on osa Vapaaseurakunnan toimintaa lasten
parissa.