Aamurukoukset ma-pe klo 8.45

• 16.18.8. (pesu) Yhdessä eteenpäin, Helluntai- ja vapaaseurakunnan yhteinen seurakuntaleiri Kiponniemessä
  • To 22.8. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Su 25.8. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Kati ja Pentti Impivaara, Timo Voutilainen, rukouspalvelu, kahvitarjoilu

Vapaaseurakunnan nuoria, jotka olivat järjestämässä Mika-velin esiintymistä Pieksämen torilla syyskuun alussa. Taustalla tapahtuman juontanut Lauri Ala.

Mika-veli taustajoukkoineen kokosi satoja Pieksämäen torille ja Vapaakirkossa järjesteyille jatkoille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pieksämäen GospelNuoret ry:n kanssa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään runsaasti lapsia ja aikuisia kokoava koko perheen Kids' Action Night. Tapahtuma on järjestetty Harjun koulun tiloissa.

Alkukesän lastenleiri on osa Vapaaseurakunnan toimintaa lasten
parissa.