Tervetuloa terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein.

Aamurukoukset ma, ti ja pe klo 8.45

• Su 19.9. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Timo Jormakka
  • Ti 21.9. klo 18.00 Miestenilta
  • To 23.9. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Pe 24.9. klo 18.00 Hyvän sanoman ilta  Eila ja Toivo Lindroosilla, Savontie 56 B 12, Markku Tenhunen, Kari Härkönen
  • Pe 24.9. klo 18.30 Yhteinen nuorten ilta helluntaiseurakunnassa, Mertsi ja Roope Lindroos, ym.
  • Su 26.9. klo 16.00 Jumalanpalvelus, kastejuhla, Mertsi Lindroos, Kari Härkönen

Vapaaseurakunnan nuoria, jotka olivat järjestämässä Mika-velin esiintymistä Pieksämen torilla syyskuun alussa. Taustalla tapahtuman juontanut Lauri Ala.

Mika-veli taustajoukkoineen kokosi satoja Pieksämäen torille ja Vapaakirkossa järjesteyille jatkoille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pieksämäen GospelNuoret ry:n kanssa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään runsaasti lapsia ja aikuisia kokoava koko perheen Kids' Action Night. Tapahtuma on järjestetty Harjun koulun tiloissa.

Alkukesän lastenleiri on osa Vapaaseurakunnan toimintaa lasten
parissa.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.