Aamurukoukset ma-pe klo 8.45

• Su 8.12. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Kari Härkönen, rukouspalvelu, kahvitarjoilu
  • To 12.12. klo 18.00 Joululaulujen ilta, Katriina ja Kari Härkönen
  • Pe 13.12. klo 18.00 Israel ystävien pikkujoulut helluntaiseurakunnassa, jouluista ohjelmaa, puhe: Kari Härkönen
    La 14.12. klo 18.00 Nuorten yhteiset pikkujoulut helluntaiseurakunnan nuorten kanssa ViaDia-cafessa, Keskuskatu 24
  • Su 15.12. klo 14.00 Kaikille avoin seurakunnan joulujuhla, jouluevankeliumi, tarjoilua, joululauluja, Kari Härkönen

Vapaaseurakunnan nuoria, jotka olivat järjestämässä Mika-velin esiintymistä Pieksämen torilla syyskuun alussa. Taustalla tapahtuman juontanut Lauri Ala.

Mika-veli taustajoukkoineen kokosi satoja Pieksämäen torille ja Vapaakirkossa järjesteyille jatkoille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pieksämäen GospelNuoret ry:n kanssa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään runsaasti lapsia ja aikuisia kokoava koko perheen Kids' Action Night. Tapahtuma on järjestetty Harjun koulun tiloissa.

Alkukesän lastenleiri on osa Vapaaseurakunnan toimintaa lasten
parissa.