Ma-pe klo 8.45 Aamurukous

• 17.–19.8. (pe–su) STARTTI SYKSYYN -seurakuntaleiri Kiponniemessä
  • To 23.8. klo 16.30 Kasva uskossa -ryhmä
  • To 23.8. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Su 26.8. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Ari Huuskonen, Timo Voutilainen, rukouspalvelu, kahvit ViaDian hyväksi
  • Ti 28.8. klo 18.00 Yhteinen Sanan ja rukouksen ilta helluntaiseurakunnassa, Paavo Riikonen Australiasta, Hannu Airaksinen, Kari Härkönen, yhteiskuoro

pieksamaki@svk.fi

Vapaaseurakunnan nuoria, jotka olivat järjestämässä Mika-velin esiintymistä Pieksämen torilla syyskuun alussa. Taustalla tapahtuman juontanut Lauri Ala.

Mika-veli taustajoukkoineen kokosi satoja Pieksämäen torille ja Vapaakirkossa järjesteyille jatkoille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pieksämäen GospelNuoret ry:n kanssa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään runsaasti lapsia ja aikuisia kokoava koko perheen Kids' Action Night. Tapahtuma on järjestetty Harjun koulun tiloissa.

Alkukesän lastenleiri on osa Vapaaseurakunnan toimintaa lasten
parissa.