Aamurukous maanantaisin ja perjantaisin klo 8.45

• Su 22.11. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Timo Koivunen, Kari Härkönen
  • Ti 24.11. klo 18.00 Miesten ilta: Orjuus ja vapaus
  • To 26.11. klo 18.00 Syysasiakokous varsinaisille jäsenille. Esillä: vuodelle 2021 talousarvio, toimintasuunnitelma, henkilövalinnat
  • Su 29.11. klo 16.00 Jumalanpalvelus, todistuskokous, mukana Suvi Eriksson, kahvitarjoilu

Vapaaseurakunnan nuoria, jotka olivat järjestämässä Mika-velin esiintymistä Pieksämen torilla syyskuun alussa. Taustalla tapahtuman juontanut Lauri Ala.

Mika-veli taustajoukkoineen kokosi satoja Pieksämäen torille ja Vapaakirkossa järjesteyille jatkoille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pieksämäen GospelNuoret ry:n kanssa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään runsaasti lapsia ja aikuisia kokoava koko perheen Kids' Action Night. Tapahtuma on järjestetty Harjun koulun tiloissa.

Alkukesän lastenleiri on osa Vapaaseurakunnan toimintaa lasten
parissa.