Ma ja pe klo 8.45 Aamurukous ESSOTEn koronnasuositusten mukaisesti tilaisuuksissa voi olla enintään 50 henkilöä. Vain terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein.

• Su 13.6. klo 16.00 Ulkoilmatilaisuus, jumalanpalvelus Keskuskatu 24:n sisäpihalla, Kari Härkönen (sateen yllättäessä jumalapalvelus pidetään klo 16.00 Vapaaseurakunnassa, Koulukatu 12).
  • Ti 15.6. klo 18.00 Miesten ilta: ”Missä viipyy herätys”, Raimo Hämäläinen
  • To 17.6. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Pe 18.6. klo 18.00 Hyvän sanoman ilta Eila ja Toivo Lindroosilla, Savontie 56 B 12,  Kari Härkönen
    La 19.6. klo 18 Nuorten ilta, Carmen ja Mertsi Lindroos
  • Su 20.6. Toivon Festivaali 2021, Vapaakirkon kesäjuhlapäivä. You Tube kanavan linkki: (https://youtu.be/780HRxwX98Y). Toivo evankeliumissa -tilaisuus, jossa puhuu kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen, on nähtävissä myös Vapaaseurakunnan tiloissa valkokankaalta.

Vapaaseurakunnan nuoria, jotka olivat järjestämässä Mika-velin esiintymistä Pieksämen torilla syyskuun alussa. Taustalla tapahtuman juontanut Lauri Ala.

Mika-veli taustajoukkoineen kokosi satoja Pieksämäen torille ja Vapaakirkossa järjesteyille jatkoille. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Pieksämäen GospelNuoret ry:n kanssa.

Kaksi kertaa vuodessa järjestetään runsaasti lapsia ja aikuisia kokoava koko perheen Kids' Action Night. Tapahtuma on järjestetty Harjun koulun tiloissa.

Alkukesän lastenleiri on osa Vapaaseurakunnan toimintaa lasten
parissa.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.