Ma ja pe klo 8.45 Aamurukous ESSOTEn koronnasuositusten mukaisesti tilaisuuksissa voi olla enintään 50 henkilöä. Vain terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein.

• Su 13.6. klo 16.00 Ulkoilmatilaisuus, jumalanpalvelus Keskuskatu 24:n sisäpihalla, Kari Härkönen (sateen yllättäessä jumalapalvelus pidetään klo 16.00 Vapaaseurakunnassa, Koulukatu 12).
  • Ti 15.6. klo 18.00 Miesten ilta: ”Missä viipyy herätys”, Raimo Hämäläinen
  • To 17.6. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Pe 18.6. klo 18.00 Hyvän sanoman ilta Eila ja Toivo Lindroosilla, Savontie 56 B 12,  Kari Härkönen
    La 19.6. klo 18 Nuorten ilta, Carmen ja Mertsi Lindroos
  • Su 20.6. Toivon Festivaali 2021, Vapaakirkon kesäjuhlapäivä. You Tube kanavan linkki: (https://youtu.be/780HRxwX98Y). Toivo evankeliumissa -tilaisuus, jossa puhuu kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen, on nähtävissä myös Vapaaseurakunnan tiloissa valkokankaalta.

Jumalan antaman lähetystehtävän huipentuma on kuvattu meille Ilmestyskirjan jakeessa 7:9, jossa suuri kansanjoukko palvoo Jumalaansa ja Jeesusta Kristusta, Pelastajaansa. Tässä suuressa joukossa on ihmisiä kaikista maista, kansoista, heimoista ja kieliryhmistä.

Mistä on kysymys?

Maat – Nykyisin uskovia löytyy kaikista maista. Joissakin maissa väestön enemmistö on kristittyjä, kun taas toisissa maissa kristityt ovat vähemmistönä, ja heitä vainotaan.

Kansat – Evankeliumi on saavuttanut monet kansat siinä määrin, että syntynyt seurakunta on vakiintunut, kasvaa ja evenkelioi naapurikansojaan, mutta 1,8 miljardia ihmistä ei ole vielä kuullut evankeliumia lainkaan.

Heimot – Useimmat maailmamme heimoista voivat palvoa Jumalaa niille kulttuurisesti sopivassa seurakunnassa, mutta monet saavuttamattomat etniset ryhmät odottavat vielä evankeliumia.

Kielet – 95% maailman väestöstä voi lukea Raamattua omalla kielellään, mutta 350 miljoonaa ihmistä odottaa yhä äidinkielistä Jumalan sanaa.

Pieksämäen vapaaseurakunnan lähetystyö

Marja ja Teijo Sormunen (Ecuador)
Marja ja Olavi Vesalainen (Suomi)
Joanna Sormunen (Ecuador)
Hanna Eriksson (Ecuador)
Hanna ja Markus Rokos (Bulgaria)
Kirsti ja Urho Ahtinen, Venäjän työ
Kummityttö Safira (Nepal)
Suomen Vapaakirkon Lapin lähetys

Pieksämäen vapaaseurakunta kannattaa kahta intilaista evakelistaperhettä, jotka toimivat Gospel For Tribals Sosical Service Society (GTSSS) -yhteisön palveluksessa. Yläkuvassa ovat Sadanapalli ja Naveena Honock. Alakuvassa Gampala Syam ja Sudharani Sundar tyttärineen.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.