Aamurukoukset ma-pe klo 8.45

• Su 8.12. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Kari Härkönen, rukouspalvelu, kahvitarjoilu
  • To 12.12. klo 18.00 Joululaulujen ilta, Katriina ja Kari Härkönen
  • Pe 13.12. klo 18.00 Israel ystävien pikkujoulut helluntaiseurakunnassa, jouluista ohjelmaa, puhe: Kari Härkönen
    La 14.12. klo 18.00 Nuorten yhteiset pikkujoulut helluntaiseurakunnan nuorten kanssa ViaDia-cafessa, Keskuskatu 24
  • Su 15.12. klo 14.00 Kaikille avoin seurakunnan joulujuhla, jouluevankeliumi, tarjoilua, joululauluja, Kari Härkönen

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.