Aamurukoukset ma-pe klo 8.45

• Su 15.9. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Kari Härkönen, rukouspalvelu, kahvitarjoilu. rakennusrahaston hyväksi
  • To 19.9. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen, KREL-laulajat
  • La 21.9. klo 18.00 Nuorten ilta 12−29-vuotiaille
  • Su 22.9. klo 16.00 Jumalanpalvelus, todistuskokous, Timo Matilainen, rukouspalvelu, kahvitarjoilu

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.