Aamurukoukset ma-pe klo 8.45

• Ti 21.5. klo 15.30 Kaikille avoin keskusteluiltapäivä, Apt. 10. Kaj Nyman
  • To 23.5. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Ari Huuskonen, Tuula (”Tulitta”) Nyyssönen ja Rudin lauluryhmä
  • Pe 24.5. klo 18.00 Yhteinen nuorten ilta Yläristin pysäkillä
  • Su 26.5. klo 16.00 Jumalanpalvelus, todistuskokous, Ari Huuskonen, rukouspalvelu, kahvitarjoilu

pieksamaki@svk.fi

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.