• AAMURUKOUKSET arkisin klo 8.45
  • Su 25.2. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Kari Härkönen, todistajia, rukouspalvelu, junnuparkki, kahvit
  • To 1.3. klo 16.30 Kasva uskossa -ryhmä
  • To 1.3. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta
  • Su 4.3. klo 11.00 Ehtoollisjuhla Hankasalmen as., Kari Härkönen
  • Su 4.3. klo 16.00 Ehtoollisjuhla, Kari Härkönen, rukouspalvelua. Kahvit ViaDian hyväksi.

pieksamaki@svk.fi

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.