Tervetuloa terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein.

• Su 25.7. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Timo Voutilainen, Timo Koivunen
  • To 29.7. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Tulitta Nyyssönen, Ari Huuskonen
  • La 31.7. klo 18.00 Nuortenilta, Carmen ja Mertsi Lindroos
  • Su 1.8. klo 16.00 Ehtoollisjuhla, Timo Jormakka, Kari Härkönen

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.