• AAMURUKOUKSET arkisin klo 8.45
  • Ke 25.4. klo 14 Kaikille avoin keskusteluryhmä. Aihe: Tunteet, Kai Nyman
  • To 26.4. klo 16.30 Kasva uskossa- ryhmä
  • To 26.4. klo 18.00 Yhteinen sanan ja rukouksen ilta, Hannu Airaksinen,  Kari Härkönen
  • Su 29.4. klo 16.00 Lähetysjuhla, Olavi Vesalainen. Kahvit lähetystyön hyväksi.

pieksamaki@svk.fi

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.