Ma ja pe klo 8.45 Aamurukous

Vain terveenä käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein enintään 6 henkilöä!

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.