Aamurukous maanantaisin ja perjantaisin klo 8.45

• Su 22.11. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Timo Koivunen, Kari Härkönen
  • Ti 24.11. klo 18.00 Miesten ilta: Orjuus ja vapaus
  • To 26.11. klo 18.00 Syysasiakokous varsinaisille jäsenille. Esillä: vuodelle 2021 talousarvio, toimintasuunnitelma, henkilövalinnat
  • Su 29.11. klo 16.00 Jumalanpalvelus, todistuskokous, mukana Suvi Eriksson, kahvitarjoilu

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.