Ma-pe klo 8.45 Aamurukous

• 17.–19.8. (pe–su) STARTTI SYKSYYN -seurakuntaleiri Kiponniemessä
  • To 23.8. klo 16.30 Kasva uskossa -ryhmä
  • To 23.8. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Su 26.8. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Ari Huuskonen, Timo Voutilainen, rukouspalvelu, kahvit ViaDian hyväksi
  • Ti 28.8. klo 18.00 Yhteinen Sanan ja rukouksen ilta helluntaiseurakunnassa, Paavo Riikonen Australiasta, Hannu Airaksinen, Kari Härkönen, yhteiskuoro

pieksamaki@svk.fi

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.