Ma ja pe klo 8.45 Aamurukous ESSOTEn koronnasuositusten mukaisesti tilaisuuksissa voi olla enintään 50 henkilöä. Vain terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein.

• Su 13.6. klo 16.00 Ulkoilmatilaisuus, jumalanpalvelus Keskuskatu 24:n sisäpihalla, Kari Härkönen (sateen yllättäessä jumalapalvelus pidetään klo 16.00 Vapaaseurakunnassa, Koulukatu 12).
  • Ti 15.6. klo 18.00 Miesten ilta: ”Missä viipyy herätys”, Raimo Hämäläinen
  • To 17.6. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Pe 18.6. klo 18.00 Hyvän sanoman ilta Eila ja Toivo Lindroosilla, Savontie 56 B 12,  Kari Härkönen
    La 19.6. klo 18 Nuorten ilta, Carmen ja Mertsi Lindroos
  • Su 20.6. Toivon Festivaali 2021, Vapaakirkon kesäjuhlapäivä. You Tube kanavan linkki: (https://youtu.be/780HRxwX98Y). Toivo evankeliumissa -tilaisuus, jossa puhuu kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen, on nähtävissä myös Vapaaseurakunnan tiloissa valkokankaalta.

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.