Aamurukoukset ma-pe klo 8.45

• Su 17.3. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Kari Härkönen, rukouspalvelu, kahvitarjoilu rakennusrahaston hyväksi.
  • Ma 18.3. klo 18 Rukousilta
  • Ti 19.3. klo 15.30 Hengellisten laulujen iltapäivä
  • To 21.3. klo 18.00 Lähetysilta
  • Pe 22.3. klo 18.00 Nuorten ilta Yläristin pysäkillä
  • 23.–24.3. Muuttotalkoot Lampolahdenkatu 8:sta Keskuskatu 24:ään. Talkoot alkavat la 23.3. klo 9 ja päivän mittaan on saatavissa hernekeittoa.
  • Su 24.3. klo 16.00 Jumalanpalvelus, Kari Härkönen, Ilmo Utriainen ja Jarmo Väisänen Gideoneista, rukouspalvelu, kahvitarjoilu rakennusrahaston hyväksi

pieksamaki@svk.fi

Pieksämäen vapaaseurakunnan jumalanpalvelukset järjestetään sunnuntaisin kello 16.00. Ehtoollista vietetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Kerran kuukaudessa jumalanpalvelusten yhteydessä järjestetään lapsille junnuparkki. Poikkeuksista ilmoitetaan toimintakalenterissa. Jumalanpalvelusten jälkeen tarjolla on usein kirkkokahvit.
Jumalanpalvelukset, kuten muutkin vapaaseurakunnan tilaisuuudet ovat kaikille avoimia.

Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia. Kuvassa ecuadorilaisen IPEE-kirkonjohtaja, pastori Henry Burbano, jota tulkitsee seurakunnan nimikkolähettinäEcuadorissa  toiminut Teijo Sormunen.

Musiikki on olennainen osa jumalanpalvelusta.