Ma ja pe klo 8.45 Aamurukous ESSOTEn koronnasuositusten mukaisesti tilaisuuksissa voi olla enintään 50 henkilöä. Vain terveenä ja käsihygeniasta ja turvaväleistä huolehtien kasvomaskein tai visiirein.

• Su 13.6. klo 16.00 Ulkoilmatilaisuus, jumalanpalvelus Keskuskatu 24:n sisäpihalla, Kari Härkönen (sateen yllättäessä jumalapalvelus pidetään klo 16.00 Vapaaseurakunnassa, Koulukatu 12).
  • Ti 15.6. klo 18.00 Miesten ilta: ”Missä viipyy herätys”, Raimo Hämäläinen
  • To 17.6. klo 18.00 Sanan ja rukouksen ilta, Kari Härkönen
  • Pe 18.6. klo 18.00 Hyvän sanoman ilta Eila ja Toivo Lindroosilla, Savontie 56 B 12,  Kari Härkönen
    La 19.6. klo 18 Nuorten ilta, Carmen ja Mertsi Lindroos
  • Su 20.6. Toivon Festivaali 2021, Vapaakirkon kesäjuhlapäivä. You Tube kanavan linkki: (https://youtu.be/780HRxwX98Y). Toivo evankeliumissa -tilaisuus, jossa puhuu kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen, on nähtävissä myös Vapaaseurakunnan tiloissa valkokankaalta.

Pieksämäen vapaaseurakunnan toimintaan kuuluu tapahtumia ja tilaisuuksia kaikenikäisille. Pääosa tilaisuuksista järjestetään Vapaakirkossa (Koulukatu 12). Joskus kokoonnutaan myös kodeissa. Lisäksi Hankasalmen asemalla toimii Pieksämäen vapaaseurakuntaan kuuluva Hankasalmen rukouspiiri.

Sunnuntain jumalanpalvelus on koko seurakunnan yhteinen tapahtuma. Se kokoaa aikuisten lisäksi yhteen nuoria ja lapsia. Jumalanpalvelukset, kuten vapaaseurakunnan muutkin tilaisuudet ovat kaikille avoimia tapahtumia.

Jumalanpalveluksissa on monissa muissa tilaisuuksissa on musiikilla keskeinen merkitys.

Vapaaseurakunnan toiminassa ja työmuodoissa ovat vastuunkantajina tavallisesti vapaaehtoiset seurakunnan jäsenet. Jumalanpalveluksissa on usein vierailevia julistajia.

Jumalanpalvelusten ja muun viikottaisen toiminnan lisäksi seurakunta järjestää retkiä ja tapahtumia. Yksi perinteisiä tapahtumia on Kevätretki Pöyhölän Pappilaan, jossa nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä ruuasta.

Copyright ©2021. All Rights Reserved.