• Kaikki tilaisuutemme  on peruttu toistaiseksi!

Tahdon lohduttaa ja rohkaista sinua Herran nimessä luottamaan edelleenkin Kaikkivaltiaaseen Jumalaan, vaikka koronaviruksen tappaa ja tuhoaa maailmanlaajuisesti. Psalmi 91 kuitenkin lupaa: Et sinä pelkää yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta, et ruttoa, joka pimeässä kulkee, ET KULKUTAUTIA, joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi, ei se sinuun satu (Ps. 91:5–7).

Toistaiseksi emme voi kokoontua seurakuntamme tilaisuuksiin, mutta nyt on hyvä pitää hartaus-, laulu- ja rukoushetkiä sekä pienimuotoisia jumalanpalveluksia OMASSA KODISSASI yksin ja/tai perheen kanssa. Jos sinulla intoa riittää, niin järjestä kodissasi oman perheesi kanssa tilaisuuksia. Voit pitää maanantaisin klo 18 väkevän rukousillan, torstaisin klo 18 Sanan ja rukouksen tai lähetysillan ja sunnuntaisin klo 16 jumalanpalveluksen. Kun suunnittelet kotihartauksia, ole luova ja kekseliäs. Pyydä Jumalalta voimia ja viisautta, jotta voit rakentaa sopivan kokonaisuuden seurustelulle Jumalan ja perheesi jäsenten kanssa. Jos olet kodissasi yksin, voit hyvin olla kahdenkeskisessä vuorovaikutuksessa Herrasi kanssa.

Jos olet hyväkuntoinen ja terve, harjoita paastoa. Jotkut paastoavat kerran viikossa 24–36 tuntia ilman kiinteätä ruokaa pelkällä nesteellä. Toisille on helppoa selvitä ainoastaan vettä juoden viikkojakin. Rukoile itsellesi henkilökohtaista paasto-ohjelmaa, sillä paasto Jumalan mielenmukaisella tavalla on tehokas epäuskon karkottaja. Herra on vastannut usein ihmeellisellä tavalla rukouksiin, kun niihin on liitetty paasto eri muodoissaan. Kun tuo ärhäkkä virus leviää, tarvitsemme myös paaston aseen käyttöön (Matt.6:16–18).

Jos koet hyväksi, niin soita tai jätä minulle soittopyyntö. Mielelläni keskustelen kanssasi. Voimme myös rukoilla puhelimessa. Toki voit lähettää sähköpostiakin.

Toivotan sinulle siunausta, voimia ja terveyttä!

Kari Härkönen
kari.harkonen11(at)luukku.com

TIEDOTUKSIA 28.3. 2020

Rauhantervehdys!

Pastori Kari Härkönen on tavattavissa vapaaseurakunnan toimitiloissa (Koulukatu 12) MAANANTAISIN klo 13.00–16.00.

Tervetuloa toimistolle:

• jos haluat keskustella, rukoilla ja saada sielunhoitoa sekä hengellistä tukea.
  • jos haluat tuoda rahalahjan lukolliseen uhrilippaaseen.

Kirkkoon otetaan vain yksi henkilö kerrallaan tai esimerkiksi aviopari. Koronaan liittyvien rajoitusten tähden turvaetäisyys on yli kaksi metriä. Älä tule sairaana tai oireisena. Mikäli edellä mainittu ajankohta ei sinulle käy, voit sopia itsellesi paremmin sopivan ajan. puhelimella 045 311 0780. Sama puhelinnumero toimii myös keskustelu-, rukous- ja sielunhoitotarpeissa.

Talousasioista

Koronaepidemia tuo haasteita seurakunnan talouteen. Kun emme voi toistaiseksi pitää julkisia jumalanpalveluksia, emme kerää kolehtiakaan. Kuitenkin meidän tulee huolehtia siitä, että annamme Herran työhön säännöllisesti kymmenykset, lahjat ja uhrit. Malakian kirja kertoo siunauksesta, jonka saa ihminen tuotuaan täydet kymmenykset Jumalalle (Mal. 3:10-12). Annetaan koronasta huolimatta vakaalla sydämellä seurakunnalle omastamme, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa (2. Kor. 9: 6–15). Kun elämme poikkeusoloissa, niin voimme kotonamme täyttää talousvelvollisuutemme mm. verkkopankin kautta.

Toistaiseksi on hyvä keskittyä antamaan käyttötilille, jotta selviämme arkisista juoksevista menoista. Rakennusrahastoon antaminen kannattaa siirtää ehkä tuonnempaan ajankohtaan, kunnes koronavirustilanne rauhoittuu, Verkkosivuilla emme voi julkaista tällä hetkellä tilinumeroita, koska meillä ei ole siihen hankittua poliisihallinnon lupaa. Tilinumero viitteineen löytyy kuitenkin paperisista toimintakalentereistamme ja kirkon ulko- ja sisäilmoitustauluilta. Jos sinulla ei ole seurakuntamme tilinumeroa voit tiedustella sitä myös allekirjoittaneelta ja/tai rahastonhoitajaltamme Anna-Liisa Sipiseltä.

Uskoen eteenpäin

Vaikka yhteiskunnan rattaat ovatkin nyt jumissa, me saamme mennä eteenpäin uskoen ja luottaen Herraan Jeesukseen. Tuetaan ja rohkaistaan toisiamme kestämään poikkeusolojen rasitteet. Meillä on suuri Jumala, joka vastaa ajallaan rukouksiimme väkevällä tavalla. Herätys saapuu vielä, sieluja pelastuu ja sairaita parantuu. Jumala tulee tekemään voimallisia tekoja ja kaikesta tämänhetkisestä sekä tulevasta Kaikkivaltias yksin saa kunnian.
Armo olkoon kaikkien kanssa, jotka rakastavat meidän Herraamme Jeesusta Kristusta- katoamattomuudessa (Ef.6:24)

Siunaavin terveisin

Kari Härkönen