Pieksämäen vapaaseurakunta

Tällä viikolla tapahtuu

Ma–pe klo 8.45 Aamurukous

  • To 22.11. klo 18.00 Lähetysilta
  • La 24.11. klo 15.00 alkaen Koko perheen Kids’ action night -tapahtuma Harjun koululla
  • Su 25.11. klo 16.00 Jumalanpalvelus, todistuskokous, Marja-Terttu Ritvanen, rukouspalvelu, junnuparkki, kahvit ViaDian hyväksi

Pieksämäen vapaaseurakunta

Koulukatu 12

76100 PIEKSÄMÄKI

pieksamaki@svk.fi


Pieksämäen vapaaseurakunta on yksi Suomen Vapaakirkon lähes sadasta seurakunnasta. Me olemme kristittyjä, jotka tahdomme elää ja toimia kristillisen uskonelämän herättämiseksi ja säilyttämiseksi. Uskomme ainoana ohjeena on Raamattu. Sen mukaisesti elämme sydämen uskossa Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Poikaan.
Pieksämäen vapaaseurakunta on vaikuttanut Pieksämäellä yli 80 vuotta. Tavoitteemme on ollut ja on kertoa Jeesuksesta ihmisille lähellä ja kaukana sekä elää aidossa yhteydessä ja palvella lähimmäisiämme kohtaamalla heitä tilaisuuksissamme ja heidän arjessaan.   
Vapaakirkollisuus korostaa henkilökohtaista uskoa Kristukseen ja halua elää hänen seuraajanaan muuttuvassa maailmassa. Usko Vapahtajaan suo meille omakohtaisen suhteen taivaalliseen Isään ja vapauttaa antautumaan elämälle sen koko rikkaudessaan. Evankeliumi on ilosanoma: uskomalla Jeesukseen saamme syntimme anteeksi ja opimme tuntemaan Jumalan henkilökohtaisesti. Tämä on elämänpituinen prosessi, jonka voimme seurakunnissa jakaa toisten kanssa.

Ajankohtaista


La 24.11. klo 15.00 alkaen Koko perheen Kids’ action night
-tapahtuma Harjun koululla


Su 9.12. klo 16.00 Joulukonsertti, Maisa and Original Sound– Jumalaa ja lähimmäistä palvellenPieksämäen vapaaseurakunta

Copyright © 2015. All Rights Reserved.